Rodi

Bosstad Tweewielers ook aan Paxlaan
Tweede vestiging in Hoofddorp geopend

Gerjan Blonet in de fietsenwinkel aan de Paxlaan. (foto Rodi Media)

HOOFDDORP - Bosstad Tweewielers heeft een tweede vestiging geopend in Hoofddorp. Na een fietsenzaak aan de Bernadottestraat 155 in 2013, heeft het sinds medio oktober een tweede locatie aan de Paxlaan 6. Gerjan Blonet die eerder aan de Bernadottestraat werkzaam was, runt de nieuwste aanwinst van Bosstad Tweewielers.


“De nieuwe winkel is qua oppervlakte aardig groot, maar liefst 500 vierkante meter”, vertelt hij. “"De nadruk hier komt vooral te liggen op de verkoop van elektrische fietsen."
Aan de Paxlaan zijn de bekende Hollandse fietsmerken verkrijgbaar zoals Batavus, Sparta, Cortina en BSP. Verder de Duitse merken Hercules en Victoria, zegt Blonet. “De winkel is met name met e-bikes gevuld, maar ook hebben we de hybridefietsen, mountainbike-fietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen en transportfietsen. We hebben over twee winkels gesplitst veel in voorraad.”
Eigenaren van Bosstad Tweewielers zijn de tweelingbroers Donovan en Mitchel Bosstad. Ze bestieren ook nog fietsenwinkels in Amsterdam en Purmerend. De twee broers hebben samen vijf zaken.
Blonet: “Het is bekend dat er veel vraag is naar de wat luxe fietsen. In 2017 blijkt bijvoorbeeld dat die branche aardig gegroeid is ten opzichte van een jaar daarvoor. Volgens onderzoek zal die groei zich dit jaar voortzetten. Met de nieuwe vestiging spelen wij dus op deze ontwikkeling in.”
Vanwege de nieuwe fietsenwinkel aan de Paxlaan zijn er speciale openingsaanbiedingen. Er wordt vijftien procent korting gegeven op de bestaande voorraad 2018-modellen. Daarnaast krijgt men bij de aanschaf van een fiets gratis een accessoire of onderdeel zoals een tas. “In de zomer van 2019 willen we ook e-bikes gaan verhuren. Met het oog op het groeiende toerisme in deze regio is dit geen verkeerde keuze”, glimlacht Blonet.
Bosstad Tweewielers, Paxlaan 6 in Hoofddorp, tel: 023-7370700, www.bosstadtweewielers.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 december 2018 - 10:31