Rodi

Black Friday Shopping Night in Hoofddorp
Met optredens van Brace en O’G3ENE

Tijdens Black Friday Shopping Night kan er tot maar liefst 23 uur worden geshopt en profiteer je van aantrekkelijke kortingen. (foto aangeleverd)

HOOFDDORP - Na de zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar is het vrijdagavond 23 november weer Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad. Hoge kortingen, de hele avond shoppen, gezellige activiteiten, mooie acties en ook in de winkels is het feest. Als klap op de vuurpijl zijn er live optredens van Brace en O’G3ENE.


Tijdens Black Friday Shopping Night kan er tot maar liefst 23 uur worden geshopt en profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Winkeliers pakken flink uit en trakteren het winkelend publiek op tal van leuke activiteiten, live muziek, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Een mooie gelegenheid om alvast de Sint- en Kerstaankopen te doen dus.

Straattheater en muziek

Zowel buiten als binnen in de overdekte gedeeltes kunnen bezoekers genieten van een feestelijk programma met dj’s, een fotobooth, straattheater en muziek. Maar dat is nog niet alles. De ondernemers van Vier Meren doen er nog een schepje bovenop. Daar kun je genieten van live optredens van Brace en O’G3ENE. Brace geeft om 19.30 uur een optreden en de meiden van O’G3ENE treden daar om 22:00 uur op.
Geslaagde eerste editie

Voor de ondernemers en initiatiefnemer van de Black Friday Shopping Night, Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC), was het succes van vorig jaar reden om dit jaar het evenement te herhalen. Veel drukker dan op een reguliere koopavond met verhoogde omzet en blije bezoekers.
Tips

Kom op tijd, eet samen een hapje, geniet om 19.30 uur van het optreden van Brace, shop till you drop met mooie aanbiedingen, laat je verrassen door de verschillende acts, zing om 22.00 uur mee met de meiden van O’G3ENE en sluit de avond af met een drankje in één van de gezellige horecatentjes.
Advies: mogelijk doen niet alle winkels mee met Black Friday Shopping Night. Bezoekers wordt geadviseerd eerst de website van de betreffende winkel te raadplegen om er zeker van te zijn, dat de betreffende winkel geopend is tot 23.00 uur en/of er een speciale actie is.
Black Friday Shopping Night wordt, evenals alle voorgaande jaren, georganiseerd door de gezamenlijke ondernemers in Hoofddorp Centrum (Winkelstad), verenigd in Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum. Wie de laatste informatie over de Black Friday Shopping Night in de gaten wil houden kijkt op http://www.hoofddorpwinkelstad.nl/, Facebook, Twitter, Instagram en/of de lokale media.

Artikel geplaatst op woensdag 21 november 2018 - 10:34