Rodi

Twee jaar Tante Moon in de Cronjéstraat

Simona neemt tijd voor elke klant in haar winkel Tante Moon (Foto: Rowin van Diest)

HAARLEM – Iedereen die afgelopen donderdag door de Cronjéstraat liep heeft het gezien. De grote ballonnenboog voor de winkel Tante Moon. De kledingwinkel bestaat 2 jaar en dat verdient een feestje.


Eigenaresse Simona heeft behoorlijke aanloop gehad van zowel vaste klanten als nieuwe bezoekers. “Het is zo leuk om mensen te vertellen over je collectie. De kwaliteit, de stof, de kleur, het is echt mijn ding,’’ vertelt Simone enthousiast. De winkel heeft ze twee jaar geleden opgericht en is echt haar kindje. Ze is zes dagen in de week open en draait elke maand ook de zondag. “Het is aanpoten maar dit is mijn leven. Als het rustig is kan ik achterin de winkel even zitten met een bakje koffie. Het voelt als thuis, heerlijk.’’
“Ik verkoop kleding volgens de laatste trends. Lekker zittende kleding van goede kwaliteit. maar vooral betaalbare kleding. Natuurlijk verkoop ik ook feestkleding voor de kerstdagen Het moet comfortabel zitten maar wel modieus. Ik ga niet voor niets meerdere dagen per week inkopen doen. Als klanten komen zien ze dus altijd wel iets nieuws.”
Wat Tante Moon nu vooral verkoopt is de kleur okergeel en ruitjesbroeken. “En heerlijke dikke vesten, ik noem ze ook wel woondekens. Ideaal voor op de bank.” Daarnaast hangt er ook veel groen in de winkel. “Ik hou van groen, daarom heb ik ook veel groene kleding in mijn winkel hangen. Groen is de optimale kleur!”

Artikel geplaatst op maandag 29 oktober 2018 - 10:03