Rodi

Magazijnverkoop Happy Home

(foto aangeleverd)

NIEUW-VENNEP - Ook dit jaar organiseert woonwinkel Happy Home weer haar magazijnverkoop. Een 4-daags evenement waar alle meubelen die ze op voorraad hebben nog goedkoper worden aangeboden dan u van ze gewend bent want de kortingen kunnen oplopen tot 70%.


Het magazijn, gevestigd op de Rijnlanderweg 1321 in Nieuw-Vennep, is speciaal voor deze gelegenheid ingericht om bezoekers te kunnen ontvangen. Showroommodellen, monstercollecties, overtollige voorraden, artikelen met schade zijn extreem goedkoop. Maar ook hoge kortingen op de lopende collecties. Volgens eigenaresse Anita kunt u alle prijzen vergelijken op internet. “We zijn twee dagen bezig geweest om van allerlei artikelen, online, de prijzen te vergelijken en we kunnen echt zeggen dat we 30% en soms wel 50% onder de prijs van de concurrent zitten.”

Allemaal te koop


Ze bieden een grote selectie, misschien wel de grootste collectie van Nederland, Oosterse meubelen aan. Prachtige kleurrijke Chinese kasten en meubelen. De Chinese bruidskast maar ook de andere kasten worden al lang niet meer alleen gemaakt in alleen het traditionele rood, wit en zwart. Ook kleuren als azuur, groen, blauw en zelfs oranje gaat u hier vinden.

Nieuwe trend


Ook de Ibiza meubelen, de nieuwe trend van dit moment, zijn ruim vertegenwoordigd. Indiase spijlenkasten, boekenkasten en de opvallende oude deur dressoirs passen perfect in de Ibiza style. De oude Indiase deuren vormen de basis van een nieuw gemaakte kast. Deze mooie houten grove deuren hebben karakter. Deze eenmalige kasten staan allemaal klaar om voor hele scherpe prijs bij u thuis te belanden.

Industrieel


En alsof dat nog niet genoeg zijn er ook heel veel Industriële meubelen. Kasten, tafels, tv-meubelen alles voor een Industriële inrichting is aanwezig. Industriële vintage meubelen en 3 complete woonkamers vormen de basis maar ook heel veel éénmalige exemplaren.
Uiteraard is alles direct mee te nemen maar ook de bezorging is mogelijk. Afleveren kan zelfs heel snel want alles wat op woensdag, donderdag of vrijdag is gekocht en in de regio geleverd moet worden kan op zaterdag al bezorgd worden. Wil u het liever later ontvangen of halen?? Happy Home slaat de gekochte meubelen gratis voor u op.

Data en adres


De Mega Meubel Magazijnverkoop, zoals ze zelf dit evenement noemen, start op donderdag 25 oktober en eindigt op zondag de 28e. Dit prijzenfestijn is echt maar 1x per jaar dus dit mag u niet missen. Meer informatie is terug te vinden op de website www.happy-at-home.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 23 oktober 2018 - 10:24