Rodi

Scandag voor mensen met rugklachten

Laat uw rug scannen. (foto: PR)

HEEMSTEDE - Rugklachten komen veel voor. Speciaal voor mensen die rugpijn hebben en graag willen weten wat de oorzaak hiervan is en hoe ze ervan af kunnen komen, organiseert Chiropractie Munksgaard op zaterdag 20 oktober een Scandag.


Op deze dag staat de deur open voor mensen die nog niet bekend zijn met chiropractie. De chiropractor maakt een scan en geeft een uitleg over het resultaat. Hij/zij legt uit wat er aan de hand is en of chiropractie kan helpen. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, wordt er alleen op afspraak gewerkt.

Nieuwe methode


Deze praktijk, gelegen aan de Herenweg 80a in Heemstede, werkt sinds kort ook met een nieuwe behandelingsmethode voor hernia klachten: ‘Decompressie Therapie’. De decompressietafel is een behandeltafel die door het ‘uitrekken’ van de wervelkolom weer ruimte geeft aan de tussenwervelschijven. Deze hebben op dat moment de mogelijkheid om te herstellen. Hierdoor verminderen of verdwijnen pijnklachten.

Geen doorverwijzing


Mensen met een hernia, stenose, ischias, uitstralende pijn of degeneratie van de tussenwervelschijven kunnen baat hebben bij Decompressie Therapie. Voor een afspraak bij de chiropractor is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Een afspraak voor de Scandag dient telefonisch worden gemaakt op tel: 023-5290506.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018 - 09:39