Rodi

Nieuwenhuis Buitenleven helemaal tuin!

Aanbieding showmodellen. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-VENNEP - Steeds meer mensen maken van hun tuin een waar buitenpaleis. Bij Nieuwenhuis Buitenleven begrijpen ze dat maar al te goed. Want wat is er fijner dan na het werk of in het weekend lekker ontspannen in uw eigen achtertuin?


Samen genieten met vrienden en familie. Van de eerste lentezonnestralen tot dat laatste warme weekend in de herfst. En natuurlijk alle zwoele zomeravonden daartussen. Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur. Bij Nieuwenhuis Buitenleven helpen ze hun klanten dan ook graag om er een onvergetelijke ervaring van te maken! Alles bij elkaar bieden ze 4.000 m2 tuininspiratie. Van loungesets tot overkappingen en van blokhutten tot bestrating. Kom langs, doe ideeën op en laat u deskundig adviseren. Samen met u brengen ze bij Nieuwenhuis Buitenleven uw droomtuin tot leven! Blokhutten en overkappingen plaatsen ze zelf, maar voor het overige kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij de getalenteerde hoveniers waarmee samengewerkt wordt.

Aanbieding showmodellen


In verband met een assortimentswissel voor het komende seizoen, maken wij in onze showroom momenteel plaats voor nieuwe modellen. Daarom verkopen wij onze showmodellen nu tegen heel aantrekkelijke prijzen. Kom snel langs want op = op! Nieuwenhuis Buitenleven, IJweg 1338 in Nieuw-Vennep. Telefoon: 0252-745945 en email: info@nieuwenhuisbuitenleven.nl en website: www.nieuwenhuisbuitenleven.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 14:17