Rodi

Personal Touch voor een gezond(er) lichaam

HOOFDDORP – Het is de missie van Personal Touch Nederland om iedereen in ons land preventief gezond te houden. De organisatie doet dit vanuit de filosofie dat evenwicht gezondheidsbevorderend werkt en dat lichaam, ziel en geest een samenspel vormen. Gezond water, een gezonde bloedsomloop en aanvullende voeding zijn volgens Personal Touch daar eveneens een belangrijk onderdeel van.


Met een achtergrond als accountmanager in het wegtransport en de lucht- en zeevrachtwereld, is eigenaar Helen Michaëlis zeker geen zweverig type. Zij had een goed betaalde baan en werkte jarenlang keihard. Maar op een dag ging bij haar de knop om toen een familielid plotseling op vrij jonge leeftijd kwam te overlijden. De schok hiervan en haar eigen stressvolle leven was voor haar aanleiding om zich te gaan verdiepen in een gezondere manier van leven. Michaëlis: “Bij mijn zoektocht kwam ik al snel op zaken zoals energievelden terecht en de invloed daarvan op je leven. Om mijzelf verdieping te geven heb hierna een HBO studie natuurgeneeskunde gevolgd en een NLP-opleiding. Dit laatste staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Dit is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. Verder heb ik diverse andere opleidingen gevolgd zoals Reiki en Aura Healing. Daarbij ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben en meer zie en voel dan de meeste andere mensen. Bij Personal Touch Hoofddorp behandel ik nu mensen met stress en burn-out klachten, pijnklachten, auto immuunziektes en psychosomatische klachten.

Ook bedrijven als klant
Maar ik heb niet alleen particulieren als klant. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van Personal Touch. Want onze filosofie om iedereen preventief gezond te houden sluit naadloos aan bij de doelstelling van moderne ondernemingen om uitval van hun personeel door ziektes en blessures te voorkomen. Maar ook bij herstel van spierblessures, breuken en andere acute blessures en pijnklachten kunnen wij hierbij een op maat gemaakt programma verzorgen. Een programma waarbij de herstelperiode van een werknemer met wel zo’n 50 procent ingekort kan worden. Bij Personal Touch richten wij ons ook op andere zaken om mensen gezond te houden of te krijgen. Men moet daarbij denken aan gezond water, aanvullende voeding en fysische vaattherapie.
Water zuivert ook alcohol uit lichaam
Gezond water kan verkregen worden door een speciaal apparaat op de waterleiding aan te sluiten. Door dit apparaat, dat in Japan om gezondheidsredenen al decennialang erg populair is, krijgt je drinkwater een speciale behandeling waardoor dit water uiterst gezond wordt en je lichaam zuivert. Het is zelfs met proeven bewezen dat na consumptie van alcohol houdende dranken men door het drinken van dit water even later weer geheel nuchter wordt en men na controle via een eigen blaastest, zelfs weer kan autorijden! Bij aanvullende voeding moet men denken aan biologische voedingssupplementen die nodig zijn om de dagelijkse tekorten aan te vullen, omdat veel belangrijke voedingsstoffen tegenwoordig in te kleine hoeveelheden in de dagelijkse voeding aanwezig is.
Stimulatie microvaten
Verder kan men ontspannen met fysische vaattherapie op een speciaal hiervoor ontwikkelde mat. Door het liggen op deze mat worden de microvaten in ons lichaam gestimuleerd. Daarbij komt er meer zuurstuf in het lichaam en gaan afvalstoffen er versneld uit. Omdat steeds meer mensen doorkrijgen dat de behandelingen van Personal Touch in de praktijk echt helpen, kon ik het werk op een gegeven moment niet meer alleen aan en heb ik een franchiseorganisatie opgezet waarbij Nederland verdeelt is in 25 postcodegebieden. Dat hier veel animo voor is blijkt wel uit het feit dat er nu al zo’n 11 franchisehouders van Personal Touch Nederland zijn en dat wij als nieuwe franchiseorganisatie hard groeien. Verder komen er nog franchisenemers bij te weten; Personal Touch Zorgadviseurs en Personal Touch Therapeuten.” Mensen die een relevante HBO opleiding hebben en die bij Personal Touch Nederland zelfstandig zorgadviseur en franchisenemer willen worden, kunnen hiervoor terecht op de website. Voor meer informatie over behandelmethodes en de producten: Personal Touch Nederland, Watervliet 12 in Hoofddorp. Telefoonnummer: 023-2100157 mail: info@personaltouchnederland.nl website: www.personaltouchnederland.nl

Artikel geplaatst op zondag 22 april 2018 - 12:02

Foto's