Rodi

Moeders Hobbypaleis wordt Lots of Ots!

Ilona Otten en moeder Hanny hebben besloten om per januari volledig over te gaan onder hun eigen naam: Lots of Ots! (foto aangeleverd)

SANTPOORT - Na een klein jaar geproefd te hebben van de hobbywereld onder de naam Moeders Hobbypaleis, hebben Ilona Otten en moeder Hanny besloten om per januari volledig over te gaan onder hun eigen naam: Lots of Ots!


"We zijn afgelopen jaar met veel plezier dit avontuur begonnen en hebben nu echt de smaak te pakken......" aldus de dames. Met een nieuw uiterlijk van de winkel, binnen en buiten, gaan zij vanaf Januari helemaal over op hun eigen identiteit. Daarbij zullen zij het assortiment verder uitbreiden met allerlei nieuwe artikelen maar ook meer workshops gaan geven.
De project-workshops worden gegeven in de avond en op woensdag van 11.00-16.00 uur is er gelegenheid voor de wat kleinere inloopworkshops. Tevens zijn zij dealer van Silhouette Cameo -en artikelen waarin zij ook vele demonstraties zullen gaan geven.
Ook is de winkel voorzien van een borduurservice, voor b.v. het borduren van een handdoek. Voorts kun je daar terecht voor andere gepersonaliseerde cadeaus zoals mokken e.d. Daardoor is de winkel veelzijdiger dan ooit en de mogelijkheden ongekend, dus mocht je een leuk cadeau zoeken is een bezoekje aan de winkel zeker de moeite waard.
Op 6 januari vieren zij hun 1-jarig bestaan en tegelijkertijd de naamsverandering met een feestelijk tintje. Een ieder is welkom om dit met hun te vieren onder het genot van een hapje en drankje en voor elke betalende klant (vanaf €10) een leuke goodiebag. Tevens zijn er die dag nog andere leuke actie's.
Kijk verderop in deze krant voor de kortingsbon die enkel op deze dag geldig en in te leveren is.
Op dit moment zijn zij nog te volgen op:
Facebook onder moedershobbypaleis wordt per Januari lotsofots; website www.moedershobbypaleis.nl wordt per Januari www.lotsofots.nl.
Lots of Ots/Moeders Hobbypaleis, Hagelingerweg 7, 2071 CA Santpoort-Noord, 023-5377509.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 10:07